Schuifpoortbesturing

U wilt graag uw terrein beveiligen met een schuifpoort? Deze zou u graag automatisch willen laten openen d.m.v. een toegangscontrole systeem, muntslikker of intercom?
Of valt uw keuze op een detectielus welke ervoor zorgt dat de poort automatisch opent wanneer men hier overheen rijdt of loopt.
U zou graag d.m.v. een externe ontvanger uw poort en elektrische garagedeur met één en dezelfde handzender bedienen?

En zo zorgen fotocellen ervoor dat de poort een puls krijgt om te openen wanneer er zich iets of iemand tussen de poort bevindt en een druklijstbeveiliging is ervoor dat een persoon niet klem kan komen te zitten tussen de poort. 

De vraag of u gebruik wilt maken van een poortautomatisering is afhankelijk van verschillende factoren. Swinkels Elektro adviseert u graag bij het nemen van deze beslissing.

 

Vleugelpoortbesturing

U wilt graag uw terrein afsluiten met een mooie nieuwe vleugelpoort? Of u heeft al een vleugelpoort maar zou graag deze automatisch laten openen en sluiten? U zou tevens willen communiceren met de persoon die bij u aan de poort staat d.m.v. intercom of videofoon en deze meteen open laten sturen?
U zou graag d.m.v. een externe ontvanger uw poort en elektrische garagedeur met één en dezelfde handzender bedienen? Of een detectielus aanleggen welke ervoor zorgt dat de poort automatisch opent wanneer men hier overheen rijdt of loopt.

Zo zorgen fotocellen ervoor dat de poort een puls krijgt om te openen wanneer er zich iets of iemand tussen de poort bevindt. 
Uw ziet, er is veel meer mogelijk dan alleen een vleugelpoortautomatisering. Wij geven u graag, in uw persoonlijke situatie, advies op maat.

 

Onderhoud

Swinkels Elektro is een totaalbedrijf waardoor wij in staat zijn om uw eisen en wensen te vertalen in een gebruiksvriendelijke en betaalbare totaaloplossing. 
Om uw poortbesturing een lange levensduur te geven kunnen wij u tevens een aanbieding doen voor een onderhoudscontract waarbij we 1 of 2 maal per jaar, afhankelijk van het gebruik en uw wensen, onderhoud uitvoeren.

Wilt u op de hoogte blijven van Swinkels Elektro? Volg ons dan ook op Facebook!

Ga naar Facebook

Wij staan altijd voor u klaar en voorzien u graag van het beste advies! 

Bel voor informatie 073 - 549 60 64