Elektra

Swinkels Elektro B.V. is gespecialiseerd in de engineering, uitvoering, beheer, inspectie en onderhoud van elektrotechnische installaties. 
 

 

Woningen

U wilt uw woning gaan uitbreiden, verbouwen, wijzigen of bouwen? Er komt heel wat kijken bij een elektrotechnische installatie. Uiteraard heeft u ook wensen over o.a. het wooncomfort en creëren van sfeer in uw woning. Samen met u zetten wij deze wensen op een rij en adviseren wij u bij het maken van een totaalplan. Zo krijgt u van ons een op maat gemaakt plan waarin alle mogelijkheden zijn beschreven die passen binnen uw budget.

We maken ons sterk door met u mee te blijven denken, voor en tijdens de werkzaamheden, zodat het woongenot zo groot mogelijk zal zijn. 

Swinkels Elektro B.V. kan voor u meer betekenen dan alleen de elektrotechnische installaties. Denk bijvoorbeeld aan beveiligings-, communicatie en specifieke installaties zoals domotica, zonnepanelen, stofzuiginstallaties, poortbesturing en elektrische vloerverwarming.

De installaties, zowel kleinschalig als groot van opzet, zijn de normaalste zaak van de wereld voor Swinkels Elektro B.V. 

 

Onderhoud en Service

Wij geven u graag advies en voeren indien gewenst metingen en inspecties uit om de veiligheid van uw installatie te waarborgen. Om te zorgen dat uw installaties aan de veiligheidseisen voldoet maar ook up-to-date blijft voeren wij periodieke inspecties uit. Denk hierbij bijvoorbeeld onder andere aan de jaarlijkse inspectie van noodverlichting en meterkasten.

24-uurs service-dienst

Wanneer u een storing heeft kunt er op rekenen dat wij zo spoedig mogelijk ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen.

Wilt u op de hoogte blijven van Swinkels Elektro? Volg ons dan ook op Facebook!

Ga naar Facebook

Wij staan altijd voor u klaar en voorzien u graag van het beste advies! 

Bel voor informatie 073 - 549 60 64