All-round en veelzijdig

 

De kracht van Swinkels Elektro B.V.

Swinkels Elektro B.V. is een all-round en veelzijdig elektrotechnisch installatiebedrijf en verzorgd uw elektrotechnische installatie vanaf ontwerp tot en met de oplevering. Daarnaast verzorgen wij ook keuringen en inspecties, noodverlichting, net-analyses (het opsporen van problemen in het elektrische netwerk middels meetapparatuur).

 

Duurzame energie

Zuiniger, bewuster en duurzamer met energie omgaan is beter voor het milieu en uw portomonnee.
De ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie gaan erg snel. Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te informeren.
Neem contact met ons op indien u interesse heeft in duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen, LED verlichting of elektrische laadpalen.

 

Vakkundig advies van experts

Door de jarenlange ervaring als adviseur en technicus kunnen wij u daadwerkelijk goed adviseren over de mogelijkheden en bekijken hoe uw specifieke wensen vertaald kunnen worden.

 

Maatwerk & zorgvuldige afwerking

Swinkels Elektro B.V. blijft in gesprek met de opdrachtgever zodat er direct ingegaan kan worden op eventuele aanvullende wensen.
Iedere installatie is voor het team een maatwerk installatie. Wij kunnen snel en flexibel reageren op uw opdrachten en wensen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwaam personeel waarmee wij garant staan voor een zeer zorgvuldige afwerking.


Complete service op ieder moment

Wij beschikken over een 24-uurs servicedienst zodat wij direct kunnen aanvangen met het oplossen van storingen.
Daarnaast onderhouden wij o.a. elektrotechnische-, noodverlichtings-, poortbesturingsinstallaties.

Wilt u op de hoogte blijven van Swinkels Elektro? Volg ons dan ook op Facebook!

Ga naar Facebook

Wij staan altijd voor u klaar en voorzien u graag van het beste advies! 

Bel voor informatie 073 - 549 60 64