Wie is Swinkels Elektro B.V.?

Swinkels Elektro B.V. is gevestigd in Wijbosch (Schijndel) welke een begrip is in Schijndel en ver daarbuiten.
Vanaf de oprichting van ons bedrijf in 1999 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat de vele facetten van het elektrotechnische vak beheerst. In deze periode heeft Swinkels Elektro B.V. bewezen een zeer betrouwbare partner te zijn, die vakmanschap, kwaliteit en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Swinkels Elektro B.V. denkt met haar klanten mee, is flexibel en gaat verder waar anderen stoppen.

Groot genoeg voor 24-uurs service, maar klein genoeg om de persoonlijke aandacht te waarborgen.

De kracht van Swinkels Elektro B.V. is dat wij met onze expertise u kunnen helpen met het gehele traject, van ontwerp, aanleg tot en met nazorg van elektrotechnische, beveiligings- en communicatie installaties van uw bedrijf of in de particuliere woningmarkt. 

Ons team bestaat uit vakbekwame en VCA gecertificeerde monteurs die flexibel op uw wensen inspelen. 

We zijn aangesloten bij Uneto-Vni; de grootste brancheorganisatie van Nederland, erkend installateur bij Sterkin en SEI en volgen de BRL6000 richtlijn. 
Daarnaast zijn we ook een Kenteq erkend leerbedrijf.

Wij installeren ook gecertificeerde brandmeld- en inbraaksignaleringsinstallaties, via onze dochteronderneming V&S Security,  welke ook een VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf is.

Wilt u op de hoogte blijven van Swinkels Elektro? Volg ons dan ook op Facebook!

Ga naar Facebook

Wij staan altijd voor u klaar en voorzien u graag van het beste advies! 

Bel voor informatie 073 - 549 60 64